Om webbplatsen

SBUF verkar för att utveckla byggprocessen så att det skapas bättre affärsmässiga förutsättningar för entreprenörer och installatörer att utnyttja forskning och driva utvecklingsarbete.

Webbplatsens syfte

Webbplatsens syfte är att sprida information om SBUF:s verksamhet och om pågåenden och avslutade forsknings- och utvecklingsprojekt som finansieras av SBUF. Webbplatsen är integrerad med SBUF:s ärendehanteringssystem och används för att lämna in ansökningar om bidrag och för kommunikation mellan SBUF och projektledaren via projekarean.

Personuppgiftspolicy

SBUF:s personuppgiftspolicy ansluter till EU-dataskyddsförordningen (även kallad GDPR - General Data Protection Regulation). För mer information om SBUF:s personuppgiftspolicy hänvisas till denna länk.

Tekniska rekommendationer

Webbplatsen är byggd enligt de senaste webbstandards. Webbplatsen kommer därför att fungera som bäst i nya webbläsare. Alla webbläsare som stödjer html 5, css 2-3 och JavaScript kan avändas med denna webbplats. Webbplatsen kräver även att du tillåter cookies i din webbläsare för att fungera fullt ut.

Webbplatsens gränssnitt är responsivt. Det innebär att webbplatsens gränssnitt anpassar sig till den skärmytan som är tillgänglig på enheten du surfar med. Oavsett om det är en mobiltelefon, läsplatta eller storskärm.

Webbplatsen använder JavaScript för att förbättra din upplevelse. Utan JavaScript aktiverat i din webbläsare kan vissa delar på webbplatsen upplevas som inkorrekta eller förvirrande men all information kommer vara tillgänglig. Om du stänger av JavaScript i din webbläsare, kommer du inte kunna använda webbplatsen fullt ut.

Om du upplever att webbplatsen ser konstig ut, kan du behöva uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vi publicerar även dokumentinnehåll i form av pdf-filer. Nya operativsystem har stöd att läsa detta format. Du kan kan även ladda ner gratisversionen av Adobe Acrobat Reader för att öppna dessa dokument.

Upphovsrätt

SBUF erhåller skydd i enlighet med upphovsrättslagen rättigheterna till det material som publiceras på denna webbplats. Rättigheterna kring information från enskilda projekt och avhandling tillhör respektive projektteam/författare.